560 të infektuar dhe 678 të shëruar nga COVID-19 gjatë 24 orëve në Kosovë

loading...


Gjatë 24 orëve në Kosovë janë shënuar 560 persona të infektuar me koronavirus, ndërsa 678 të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje.

Këto rezultate vijnë pas testimit të 1 mijë e 620 mostrave me metodën RT-PCR. /familjajone

Related posts