65 pacientë më COVID-19 në Spitalin e Pejës, 11 nga ta në gjendje të rëndë shëndetësore

loading...


65 pacientë  me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, ndërsa 11 nga ta janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Një person gjendet në respirator dhe 46 të tjerë janë në oksigjeno-terapi.

Gjatë 24 orëve 182 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor dhe janë kryer tri lindje,

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *