A do të shkarkohet edhe Bordi Drejtues i SHSKUK-së?

loading...

Qeveria Kurti sot ka shkarkuar Bordin e Telekomit të Kosovës.

Shkarkimi i këtij Bordi ka ndodhur  pas skandaleve të shumta me punësime familjare e politike si dhe gjendjes së tejrënduar financiare të Postës dhe Telekomit.

Por shtrohet pyetja se a do t’a ketë fatin e njëjtë edhe Bordi Drejtues i SHSKUK-së. Mbetet të mësohet në vendimet tjera të Qeverisë Kurti.

Bordi i kryesuar nga Epidemiologu Dr. Naser Ramadani tani për tani  po vepron me vetëm pesë anëtarë edhepse sipas statutit do të duhej t’i kishte 7 antarë.

Related posts