Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A duhet ta ndaloj qenin tim të hajë bar?

A është e sigurt që qeni im të hajë bar? Për qentë që janë ndryshe të shëndetshëm dhe që marrin mjekim të rregullt për parandalimin e parazitëve, ngrënia e barit konsiderohet të jetë e sigurt. Për të mbajtur të shëndetshëm qenin tuaj që kullot barin, sigurohuni që të mos ketë herbicide, pesticide ose plehra në barin që kafshon qeni juaj.