© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A e dëmtojnë sheqerkat kolagjenin në lëkurë ?

Të gjithëve u pëlqen të hanë sheqerka herë pas here, por duke vepruar kështu, dëmtohet kolagjenilëkurë.

Në fakt, ushqimet që përmbajnë sheqer të bardhë kontribuojnë në formimin e atyre që quhen, produkte përfundimtare të glikacionit të avancuar, të cilat formohen kur proteinat ose yndyrat kombinohen me sheqerin dhe në fund dëmtojnë kolagjenin.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.