© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
lekura

A e dini se vitamina C është një komponent kyç në prodhimin e kolagjenit?

Ju mund të falënderoni vitaminën C e cila ndihmon në mbajtjen e lëkurës tuaj të freskët dhe të fortë.

Është zbuluar se vitamina mbështet lëkurën e lehtë dhe të shëndetshme. Në fakt, marrja më e lartë e vitaminës C shoqërohet me pamje më të mirë të lëkurës dhe më pak rrudha.

Edhe pse kolagjeni është sigurisht popullor për kujdesin e lëkurës, proteina strukturore është në fakt një pjesë integrale e shëndetit të kockave dhe kyçeve – që do të thotë se marrja adekuate e vitaminës C është thelbësore për lëkurë, kocka dhe nyje të shëndetshme.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.