Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A e kuron hudhra disfunksionin erektil?

Disa kërkime sugjerojnë se hudhra mund të ndihmojë në rritjen e rrjedhjes së gjakut, gjë që mund të jetë e dobishme për trajtimin e çështjeve si mosfunksionimi erektil te meshkujt.

Në fakt, studime të shumta njerëzore dhe kafshësh kanë zbuluar se disa përbërës të gjetur në hudhër mund të rrisin rrjedhën e gjakut dhe të përmirësojnë funksionin e enëve të gjakut.