© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ngjyra e syve

A e përcakton  nëna apo babai ngjyrën e syve?

Në përgjithësi, fëmijët trashëgojnë ngjyrën e syve nga prindërit e tyre, një kombinim i ngjyrave të syve të mamasë dhe babit. Ngjyra e syve të foshnjës përcaktohet nga ngjyra e syve të prindërve dhe nëse gjenet e prindërve janë gjene dominante apo gjene recesive.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.