Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A e shkakton sheqeri apendicitin?

Nuk ka faktorë rreziku të provuar për apendicit.

Është sugjeruar se faktorët e mundshëm të rrezikut për apendicit mund të përfshijnë një dietë të ulët në fibra dhe të lartë në sheqer, histori familjare dhe infeksion.