© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A ekziston ndonjë lidhje midis pilulave kundër shtatzënisë dhe kancerit të gjirit?

Ekzistojnë disa statistika mbi faktin që kontraceptivët hormonalë, ku përfshihen pilulat për kontrollin e shtatzënisë dhe pajisjeve intrauterine (IUD) që çlirojnë hormone, ndikojnë në rritjen e rrezikut për kancer gjiri. Por ky rrezik është shumë i vogël dhe ulet në momentin që do të ndërprisni marrjen e kontraceptivëve hormonalë.

Gjithsesi, përsa i përket faktit të kontraceptivëve, vendimi duhet të merret vetëm pasi të jeni konsultuar me mjekun specialist.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.