© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A është botoksi në lukth një procedurë e rrezikshme?

Jo. Nuk ka efekte anësore apo rreziqe të njohura. Ky produkt, i cili prej shumë vitesh përdoret në fushën e shëndetit, është plotësisht në përputhje me shëndetin e njeriut. Megjithatë, nuk është i përshtatshëm për njerëzit me alergji ndaj botoksit. Përveç kësaj, mund të aplikohet lehtësisht për këdo. Nga ana tjetër, ai përjashtohet nga trupi vetë, pa pasur nevojë për një operacion tjetër.

Prof.Ass.Dr. Skender Zatriqi, PhD FACS
Kirurg abdominal
Tel. 044110-925

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.