Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
kafeturke99907

A është e rrezikshme kafja gjatë shtatzënisë❓

Ka lezet kur pihet kafja e mëngjesit me shoqëri. 🍮🙂✔👌🆗️

Këtë qejf mund ta keni edhe tash kur jeni shtatzënë, por mund të keni frikë se mos ndoshta shkakton abort, lindje të parakohshme apo ngecje në rritje të bebes.⚠️❎

Nëse një shtatzënë konsumon deri 200 mg kafeinë në ditë nuk ka rrezik të shkaktojë abort apo ngecje në rritje të bebes. Në një filxhan espresso ka rreth 100 mg kafeinë.

Burimi: Poliklinika Dr. Memli

You cannot copy content of this page