© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Simptomat që vijnë nga anemia

A është e zakonshme anemia gjatë shtatzënisë?

Po, është. Gratë shtatzëna kanë nevojë për më shumë hekur sesa trupi i tyre ka nevojë normalisht dhe kjo është arsyeja që një grua shtatzënë duhet të hajë ushqime që përmbajnë hekur, të cilat mund të ndikojnë pozitivisht në to dhe të përpiqen ta parandalojnë atë edhe për fetusin e tyre, përpara se të bëhet serioz.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.