© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Hudhra

A është hudhra e shëndetshme apo jo?

Hudhra është e ngarkuar me vitamina dhe minerale të mira për ju si mangani, seleniumi, vitamina C, vitamina B6 dhe antioksidantë të tjerë, përfshirë alicinën.

Përfitimet shëndetësore të hudhrës janë njohur me shekuj, që kur mjeku i lashtë grek Hipokrati e përshkruan atë për të trajtuar të gjitha llojet e sëmundjeve.

Hudhra

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.