A është ky moderatori i njohur që do t’i bashkohet T7?

loading...


Drejtori i T7, Berat Buzhala, si mysafit N’Konak, ka treguar se televizionit që ai drejton shumë shpejt do t’i bashkohet nje moderator i njohur, por s’ e tregoj me emer.

Gazeta inFokus merr vesh se bëhet fjala për gazetarin dhe moderatorin e njohur, Kushtrim Sadiku, i cili deri para pak kohësh ka qenë pjesë e Klan Kosovës si autor i Info Magazinës.

Sadiku do të jetë pjesë e T7 me një projekt të jashtezakonshem.Related posts