© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A është normale të kesh dhimbje të pelvikut gjatë menstruacioneve?

Dhimbjet menstruale mund të variojnë nga një shqetësim i lehtë që zgjat një ose dy ditë deri në disa ditë dhimbje të padurueshme që ndërhyjnë në aktivitetet e përditshme.

Ato janë një nga shkaqet më të zakonshme të dhimbjes së legenit ose pelvikut dhe shumë i përjetojnë ato pak para dhe gjatë menstruacioneve.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.