© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A është normale të urinosh çdo 2 orë?

Sipas Klinikës Cleveland, një person mesatar duhet të urinojë diku midis gjashtë dhe tetë herë në një periudhë 24-orëshe.

Ndërsa një individ ka të ngjarë të shkojë më shpesh se kaq, incidenca ditore e urinimit më shumë se tetë herë mund të sinjalizojë një shqetësim për urinim shumë të shpeshtë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.