© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
shtatezania

A është rrezik nëse bebja lëviz shumë brenda në barkun e nënës ?

Jo, përkundrazi kjo është një shenjë se bebja është e shëndetshme.

Secila bebe është ndryshe nga një bebe tjetër, ashtu siç ndryshojmë edhe ne nga njëri tjetri. Dikush është më i lëvizshëm e dikush më i ngadaltë, por kjo jodomosdoshmërisht flet për shëndetin e tyre.

Nuk ka ndonjë shabllon të lëvizjeve të bebes që ju duhet t’i ndieni dhe nêse lëvizjet janë ndryshe nga ky shabllon, kjo do t’ishte shenjë rreziku.

Përpiquni ta “njihni” beben tuaj dhe ta kuptoni temperamentin e saj./Dr.Memli/Gazeta Shëndeti

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.