© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Shtatzënë , Vjellja Shtatzënia

A është rrezik për beben nëse shtatzëna ka vjellje?

Vjellja shkakton lodhje dhe plogështi, por nuk e rrezikon shtatzëninë derisa shtatzëna do të mund të hajë dhe të pijë.

Nëse shtatzëna vjellë më shumë se 5-6 herë gjatë ditës, nuk han dhe nuk pin, bie në peshë dhe urinon pak, atëherë kjo konsiderohet gjendje e rrezikshme që flet për dehidrim.

Në këto raste duhet dhënë infuzione me vitamina./Dr.Memli/Gazeta Shëndeti

Shtatzënë , Vjellja Shtatzënia

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.