Wed. Aug 10th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A është triptofani i mirë për ankthin?

Simptomat e ankthit dhe depresionit gjithashtu u reduktuan, dhe ka të ngjarë që triptofani ndihmoi në rritjen e serotoninës dhe melatoninës.

Studime të tjera kanë treguar gjithashtu se marrja e melatoninës si suplement mund të përmirësojë sasinë dhe cilësinë e gjumit.

You cannot copy content of this page