Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A është trombocitemia kërcënuese për jetën?

Tromboza mund të jetë serioze dhe kërcënuese për jetën në pacientët me trombocitozë esenciale (trombocitemia primare).

Gjakderdhja është zakonisht nga trakti gastrointestinal dhe, në shumicën e rasteve, është i lehtë.

You cannot copy content of this page