Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

A flen bebja brenda në mitrën e nënës?

Ashtu sikurse i posalinduri edhe fryti brenda në mitrën e nënës shumicën e kohës e kalon duke fjetur.

Ai poashtu lëviz dhe dëgjon zërin tuaj dhe zërin e të tjerëve.

Në muajin e tetë të shtatzënisë bebja flen 90 deri 95 për qind të ditës.

Disa shkencëtarë bile thonë se fetuset edhe mund të shohin ëndërra!

Kur afrohet termini i lindjes bebja juaj flen më pak, në rreth 85 deri 90 për qind të kohës.

Burimi: Poliklinika “Dr.Memli”

 

You cannot copy content of this page