© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Hudhra

A i lehtëson hudhra gazrat?

Hudhra mund të ndihmojë vërtet kur bëhet fjalë për ndalimin e fryrjes.

Studimet kanë treguar se hudhra ndihmon në stimulimin e tretjes dhe redukton me të vërtetë atë ndjenjë fryrjeje.

Nëse keni probleme edhe me gazrat, hudhra është gjithashtu një ushqim antiviral dhe antimykotik, që do të thotë se mund të ndihmojë trupin të shpërbëjë më lehtë ushqimin.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.