© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fasule, Fasulja

A janë fasulet të mira për pacientët me kancer?

Fasulet janë kaq të mira për ju, nuk është çudi që mund të ndihmojnë edhe në luftimin e kancerit.

Ato përmbajnë disa fitokemikale të fuqishme që mund të mbrojnë qelizat e trupit kundër dëmtimit që mund të çojë në kancer.

Në laborator, këto substanca ngadalësuan rritjen e tumorit dhe penguan tumoret të lëshonin substanca që dëmtojnë qelizat e afërta.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.