© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Turshi , Turshitë , Turshija

A janë të dëmshme turshitë?

Turshitë kanë sasi të madhe të natriumit, sepse është një pjesë e rëndësishme e procesit të kriposjes.

Konsumimi i tepërt i kripësdietën tuaj të përditshme mund të kontribuojë në presionin e lartë të gjakut.

Kushdo që merr ilaçe për presionin e gjakut ose kërkon të zvogëlojë marrjen e natriumit duhet të hajë turshi me moderim ose të kërkojë opsione të turshive që përmbajnë sasi të ulëta të natriumit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.