© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A janë të zakonshme zë vjellat gjatë tremujorit të parë të shtatzanisë ?

Gjatë tremujorit të parë të shtatzanisë të vjellat do të jenë shumë prezente tek gratë shtatzëna. Për këtë arsye është mirë që të konsumohen ushqime që ndikojnë në qetësimin e menjëhershëm të kësaj simptome.

Disa nga këto ushqime janë:

✔️ Bukë e thekur ose biskota
✔️ Lëngjet duhet të jenë në sasi të vogla dhe duhen zgjedhur ato që përmbajnë sheqer, në mënyrë që të merrni energji.
✔️ Mollë
✔️ Oriz i bardhë
✔️ Xhinxheri i cili mund të merret në forma të ndryshme

Gjithashtu këshillohet të evitoni ushqimet që përmbajnë erëza të ndryshme dhe të mos qëndroni për një kohë të gjatë me stomakun bosh.
.
.
𝐊𝐋𝐈𝐍𝐈𝐊𝐀 𝐎𝐁𝐒𝐓𝐄𝐓𝐑𝐈𝐊𝐀𝐋𝐄 𝐆𝐉𝐈𝐍𝐄𝐊𝐎𝐋𝐎𝐆𝐉𝐈𝐊𝐄 “𝐁𝐘𝐋𝐘𝐊𝐁𝐀𝐒𝐇𝐈”

Për më shumë informacion dhe rezervimin e një vizite na kontaktoni në:

Cel:+355699509448
Cel:+355689096717
Cel:+355682047409
Nr.Fix: 042257558

#KlinikaBylykbashi #KlinikeObstetrikale #KlinikeGjinekologjike #ekzaminime #laborator

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.