Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A ju bëjnë tërheqës feromonet ?

Feromonet janë të përfshirë në mënyrë aktive në tërheqjen seksuale. Pas lëshimit, ato mund të stimulojnë zgjimin, dëshirën, epshin, madje edhe pjellorinë.
Perceptimi i pavetëdijshëm i këtij feromoni rrit dëshirueshmërinë dhe tërheqjen e këtyre meshkujve, edhe nëse ata nuk janë konvencionalisht të pashëm ose të pashëm.

You cannot copy content of this page