© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Shputat , Këmbët, Këmba

A ju duken këpucët të ngushta tash kur jeni shtatzënë?

Gjatë shtatzënisë prodhohet hormoni që quhet relaksinê i cili i bën ligamentet më të buta.

Relaksina së bashku me peshën e shtuar trupore bëjnë që shputat të zgjerohen dhe të zgjaten, prandaj edhe këpucët i keni të ngushta.

Disa muaj pas lindjes shputat kthehen ashtu si kanë qenë më parë./ Poliklinika “Dr. Memli

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.