© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A ju jep ereksion vitamina E ?

Vitamina E rrit rrjedhjen e gjakut dhe oksigjenin në penis, duke rezultuar në ereksione më të mira gjithashtu.

Për shkak të vetive të saj antioksiduese kundër plakjes, vitamina E gjithashtu përmirëson vitalitetin dhe energjinë mashkullore duke ngadalësuar procesin e plakjes.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.