Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

A largohet kruarja e lëkurës?

Kruajtja e lëkurës, e quajtur gjithashtu pruritus, është një gjendje e zakonshme që ju bën të dëshironi të kruani veten për të lehtësuar një pjesë të kruajtjes. Shumë raste të kruajtjes së lëkurës largohen vetë pa trajtim.