© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
duhanpirja901

Nuk është e rekomanduar të pini duhan pas një operacioni, sepse duhani mund të ndikojë negativisht në shërimin dhe rimëkëmbjen tuaj. Për shembull, duhani mund të zvogëlojë qarkullimin e gjakut dhe oksigjenit tek qelizat e trupit, duke ndikuar në shërimin e plagëve dhe në funksionin e organeve.

Nëse ju jeni një person që pi duhan, është e rekomanduar të ndaloni pirjen para se të operoheni dhe të vazhdoni të mos pini duhan për një kohë të caktuar pas operacionit. Kjo do të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të komplikacioneve pasoperatore dhe do të ndihmojë në shërimin e shpejtë të plagëve dhe në rimëkëmbjen tuaj në përgjithësi.

Ju lutem, konsultohuni me mjekun tuaj nëse keni pyetje konkrete në lidhje me duhanin dhe efektet e tij pas një operacioni.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.