Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Mënyra më e zakonshme se si njerëzit ndryshojnë hundën e tyre është një operacion i quajtur rinoplastikë.

Rinoplastika mund të përdoret për të:

  • trajtuar dëmtime të hundës
  • defekte të lindjes
  • përmirësuar problemet e frymëmarrjes.

Ndërhyrja mund të ndryshojë madhësinë, formën ose defektet e hundës.

Kohët e fundit, shumë faqe kanë promovuar ushtrime për hundën si një alternativë efektive për operacionin, shkruan Anabel.

A funksionojnë ushtrimet e hundës?

s’ ka asnjë provë shkencore që ushtrimet e hundës mund të ndryshojnë formën e saj. Ushtrimet ndikojnë te muskujt e vegjël që përdorni për shprehitë. Këta muskuj s’ luajnë rol të rëndësishëm në formën e hundës.

Ushtrimet e hundës: A mund ta ndryshojnë formën e hundës?

Si të ndryshoni formën e hundës pa ndërhyrje?

  • konturimi dhe grimi
  • mbushës, efekt që s’ zgjat përgjithmonë

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page