© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fasule, Fasulja

A mund të jetë e dëmshme të hash shumë fasule?

Nëse e teproni me sasinë e fasuleve që konsumoni, fibrat në fasule mund të ngadalësojnë përkohësisht zorrët tuaja (sepse janë të patretshme) dhe të shkaktojnë ngërçe.

Në mënyrë tipike, fibra në fasule ka për qëllim të ndihmojë në parandalimin e kapsllëkut duke lëvizur ushqimin nëpër zorrët tuaja.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.