© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Hudhra

A mund të jetë hudhra toksike për njerëzit?

Disa forma të hudhrës kanë efekte serioze toksike dhe, veçanërisht kur merren në sasi të mëdha që supozohet se kanë përfitime shëndetësore, mund të shkaktojnë probleme mjekësore si anemi, ulçera në stomak, reaksione të rënda alergjike dhe shtypje të funksionit të testisit.

Hudhra

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.