Wed. Aug 10th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të jetosh pa mëlçi?

Nuk mund të jetosh pa mëlçi.

Por është e mundur të jetosh vetëm me një pjesë të mëlçisë.

You cannot copy content of this page