Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të keni apendicit pa temperaturë?

Dhimbja e fortë në pjesën e poshtme të barkut djathtas është një nga simptomat përcaktuese të apendicitit.

Të përziera, të vjella dhe ethet e shkallës së ulët mund të jenë gjithashtu të pranishme në apendicit, por jo gjithmonë.