© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të mbetet shtatzënë femra nëse ka hirsutizëm?

Fertiliteti është zakonisht normal në pacientët me hirsutizëm idiopatik, por mund të jetë i dëmtuar në pacientët me sindromën e vezoreve policistike, veçanërisht nëse periodat janë të çrregullta.

Burimi: Dr. Almedin Ramizi – Endokrinolog

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.