Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të nuhasë një burrë feromonet e një gruaje?

Burrat mund të nuhasin kur një grua kur eksitohet seksualisht.

Hulumtimi i Universitetit të Kentit sugjeron se burrat mund të bëjnë dallimin midis aromave të grave të eksituara seksualisht dhe atyre jo të eksituara. Dr Arnaud Wisman tha: ‘Studimet aktuale sugjerojnë se burrat janë të ndjeshëm ndaj sinjaleve nuhatëse të zgjimit seksual të lëshuara nga gratë.

You cannot copy content of this page