Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të nuhasin djemtë kur një vajzë është në periudhën e saj?

Po gjatë menstruacioneve?

Studimet e mëparshme kanë treguar se era e trupit të një gruaje është më e fortë gjatë menstruacioneve dhe se burrat që janë veçanërisht të ndjeshëm ndaj aromave mund ta dallojnë edhe këtë ndryshim në aromën e saj.