Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të shërohet apendiciti apo pezmatimi i zorrës qorre pa operacion?

Shumica e rasteve të apendicitit janë të pakomplikuara, që thjesht do të thotë se organi nuk ka pëlcitur, kështu që ato mund të trajtohen me antibiotikë.

Vetëm kur apendiksi duket se mund të shpërthejë menjëherë është i nevojshëm një operacion.