Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të shkaktojë Covid dhimbje stomaku apo të lukthit?

Por hulumtimet e hershme sugjerojnë se një tjetër simptomë e zakonshme shpesh mund të neglizhohet: shqetësimi i stomakut.

Një studim i fundit tregoi se një në pesë persona që rezultuan pozitivë për COVID-19 kishin të paktën një simptomë gastrointestinale, të tilla si diarre, të vjella ose dhimbje barku. Nga të shtruarit në spital, 53% kanë probleme gastrointestinale.

You cannot copy content of this page