Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund të shkaktojë leukocitoza vdekjen?

Leukocitoza gjithashtu është lidhur me rritjen e vdekshmërisë dhe sëmundshmërisë në një sërë studimesh.

Ne kemi shqyrtuar në mënyrë sistematike literaturën përkatëse, e cila tregon qartë një lidhje midis leukocitozës dhe vdekshmërisë – veçanërisht për shkaqe kardiovaskulare ose cerebrovaskulare.

You cannot copy content of this page