© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Qumështi , Produktet e qumështit

A mund të shkaktojnë kancer qumështi dhe produktet e qumështit?

Nuk ka prova të mjaftueshme për të vërtetuar se qumështi dhe produktet e qumështit mund të shkaktojnë kancer.

Ngrënia dhe pirja e qumështit dhe produkteve të qumështit mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit të zorrëve.

Udhëzuesi i NHS Eatwell rekomandon marrjen e disa produkteve të qumështit si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar

Ngrënia dhe pirja e qumështit dhe e produkteve të qumështit mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit të zorrëve. Por nuk ka asnjë provë që rrit ose ul rrezikun e ndonjë lloji tjetër kanceri.

Qumështi , Produktet e qumështit
Qumështi , Produktet e qumështit

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.