Mon. Aug 8th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
floket

A mund të shkaktojnë telefonat rënie të flokëve?

Ekspozimi ndaj rrezatimit të telefonit celular mund të çojë në rënie të flokëve nga dëmtimi i ADN-së në fijen e një floku, efekti gjenotoksik, gjenerimi i ROS dhe rregullimi i ndryshuar hormonal.

Përdorimi i antioksidantëve, vitaminave, mineraleve, mund të ndihmojë në rikuperimin e qelizave të dëmtuara.

You cannot copy content of this page