© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund t’i laj flokët gjatë periodave?

Është shumë mirë të lani flokët, të bëni dush ose banjë në çdo moment gjatë menstruacioneve.

Mitet për periodat kanë ekzistuar për aq kohë sa vajzat kanë menstruacione, prandaj mund ta ketë dëgjuar nëna juaj për këto mite.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.