Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

A mund t’ju sëmurë stresi?

Stresi shtyp sistemin imunitar, gjë që e bën më të lehtë për ju të sëmureni dhe më të vështirë luftimin e mikrobeve. “Kur njerëzit janë të stresuar, ata sëmuren. Mund të jetë një ftohje ose ethet, të cilat shfaqen sepse sistemi imunitar nuk mund të shkatrrojë virusin,” thotë Dr. Levine.