© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mund t’ju shkaktojë kruarje sheqeri i tepërt?

Në shumë raste, kruajtja mund të reduktohet duke ulur nivelet e sheqerit në gjak. Nëse ju kruheni kur nivelet e sheqerit janë të larta, është si një shenjë paralajmëruese shtesë që të tjerët nuk e kanë. Përdoreni atë dhe shikoni se si mund të modifikoni dietën ose sjelljen për të ulur nivelet e glukozës, për të reduktuar inflamacionin dhe për të ndaluar kruajtjen. Kruajtja gjithashtu mund të trajtohet.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.