Thu. Aug 11th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A mundet një femër t’i dhurojë mëlçi mashkullit?

Në përgjithësi, të dhënat e mbledhura nga transplantet e kryera në mbarë botën treguan se gjinia nuk dukej se kishte rëndësi.

Por kur autorët grumbulluan të dhënat nga Amerika e Veriut, ata zbuluan se mëlçitë e dhuruara nga femrat që u transplantuan te pacientët meshkuj kishin më pak gjasa të kishin sukses sesa mëlçitë e dhuruara nga meshkujt.

You cannot copy content of this page