Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A ndikon ndonjë gjë heqja e apendiksit?

Për shumicën e individëve nuk ka pasoja afatgjata të heqjes së apendiksit.

Megjithatë, disa individë mund të kenë një rrezik në rritje të zhvillimit të një hernie incizionale, infeksione pas operacionit dhe obstruksion të zorrëve.