Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Dihet që qumështi i gjirit sjell përfitime të mëdha për fëmijët dhe për trupin e nënës, pavarësisht faktit Me kusht që ajo e ushqen direkt fëmijën me gji apo e pompon qumështin

Pavarësisht kësaj, shumë nëna pyesin veten se çfarë do të ndodhë me format e tyre trupore pas ndalimit të ushqyerjes së fëmijës me gji dhe si varion kjo nga ushqyerja direkte me gji tek metoda me pompë, shkruan Women’s Health.

breastfeeding can affect your weight and heres

Si të gjitha aspektet e mëmësisë, edhe ndryshimet në pjesën e gjoksit ndryshojnë nga një nënë tek tjetra.

Madhësia e gjoksit thuajse gjithmonë ndryshon gjatë ushqyerjes me gji. Prodhimi i qumështit të gjirit zgjeron lëkurën e gjoksit, çka mund të shkaktojë varje të gjoksit në një periudhë të mëvonshme (megjithatë edhe kjo varet edhe nga gjenet).

527888332 H

Sakaq, përdorimi i pompës së gjirit mund të shkaktojë ndryshime në pjesën e thithkave, si zgjerimi i tyre, pasi pompa ka fuqi thithëse më të madhe sesa fëmijët, citon Anabel.

Pompimi i gjoksit s’ duhet të shkaktojë kurrsesi dëmtime të gjoksit dhe Me kusht që ju ndodh një gjë e tillë, provoni të ndryshoni përmasat e kokës së pompës, provoni një fuqi më të ulët, ose kontrollohuni tek mjeku për ndonjë problem tjetër shëndetësor.

[ad_2]

Leave a Reply